upptadering

Hej hej =)

Dålig uppdatering i helgen igen jag vet, men jag har inte haft någon lust att gå in på bloggen för jag och Linus har haft en riktigt mysig helg. =)

Vi har vart ute och köpt julgardiner,ljusstakar och massa annat julpynt och så har vi storstädat hela lägenheten, Linus tvätta till o med fönstren haha och så har vi julpyntat, Så nu är det verkligen jätte mysigt här hemma. =D
Mamma ska komma upp på en fika sen så får hon se hur fint vi har fått till de. =D hehe. :)

Sen i lördags så var vi hem till Linus faster i väsby för att fira Linus farmor som fyllde år, Hon hade fixat ett litet kalas för henne. :) så de va mysigt, vi åt smörgåstårta och så :) hihi. Och så fick ja träffa lite släktingar till Linus som jag inte träffat hihi, Vi berättade också för dom som inte visste att vi skulle ha barn att vi ska ha det =) Och Linus kusin som jag aldrig träffat svara åå va roligt, ja misstänkte de men vågade inte säga något.. Haha så nu börjar de ju synas vilket jag tycker är jätte roligt. =D jag hade ju även på mig en pösig tröja så de täcker ju magen litegrann . :D

Och igår så var vi på julbord, Linus mamma bjöd med oss till hennes jobb där dom hade årets första julbord så de va jätte mysigt =D hihih, gott med julmat. :) å dom såg också att min mage växt hehe =D .

vecka 15 nu då :)


Halloj ! :)

Nu är det ons och halva veckan har gått, fy så sköönt. Längtar till veckan är slut för då är praktiken slut också.. Alla säger jaa men nu är det bara 2 dagar kvar, hmm bara? haha de känns längre än vad de är..

Nu sitter jag och väntar på min kära moder, vi ska åka och handla lite mat å så. :) hehe, sen ska jag hem och göra iordning middagen, idag ska ja göra lasange. :D hehe .. gott gott..

Men men hade inte så mkt skoj att skriva om , ja återkommer haha :P ;)

Puss

ont i rygg och huvud. !

Hemma från jobbet igen, nu ska jag sätta mig med skolböckerna. Usch typsikt mig att vänta med allt tills sista sekund, hade kunnat gjort de här läxorna för länge sen.. Jaja bara att ta tag i saken nu..

Alltså herregud vad jag har ont i ryggen, nertill svanken, De är helt sjukt.. Ibland kan det bara hugga till riktigt ordentligt så de verkligen känns som om enn ryggskott eller liknande..  Och för att inte tala om min huvudvärk jag har också, de är ingen sån där normal huvudvärk heller utan den sitter så djupt och gör så otroligt ont..
Nej jag får avvakta lite till men annars får jag kolla upp de här, ja menar ska de verkligen vara såhär ? hmm ..

Jaja nu måste jag börja med lite läxor. Skönt att avreagera sig lite bara hehe. :)
Puss

Mystiskt samtal hehe.

Hmm , Någon som ringde hem hit 07.15 typ med skyddat nummer ??
Vem ringer så tidigt änns?

En liten pik till dej som ringde, om de va mig du sökte så får man ringa till min mobil den tiden, ja svarar inte på skyddat nummer på hemtelefonen och vill man Linus något den tiden så har han också en mobil, han jobbar vid den tiden ??

Aja tur att man är morgonpigg annars hade ja blivit irriterad  ..


Måndag morgon

God Morgon !

Idag har jag faktiskt lyckats sova tills halv 7 haha , ;D hur glad som helst , vaknar ju 4 av någon anledning hela tiden annars.
Nu ligger jag och drar mig lite innan jag går upp och gör frulle, sen vill jag gärna hinna plocka ihop lite här hemma och göra lite läxor innan jag börjar jobba, börjar 13.00 - 16.00 idag så det är skönt !! =D

Men ja skriver lite senare :)
Hihi Puss

Söndag.

Halloj !!

Jag har inte glömt bort bloggen men jag jobbar på mitt praktik ställe nu hela helgen så har inte orkat eller hunnit skrivit..
Men ja brukar ju inte vara så duktig på att blogga under helgerna i vilket fall som helst hehe..

Nu är jag inne i vecka 14 iallafall =D vilket känns jätte bra =) hihi...
Tiden går fast man tycker den står stilla ibland..

Idag ska ja jobba kväll på praktiken.. Något irriterande med tanke på att jag egentligen bara behövde göra en kväll och den har jag redan gjort, inte så kul med en till kväll och på söndag också, usch.. Börjar 15.00-21.00 :'( buhu.  Det är bara att bita ihop, snart är praktiken över . Skönt !!

Men nu ska jag äta lite frukost.. Min älskling ligger fortfarande och sover och jag tänkte vänta med frukosten tills han vakna men nu orkar jag inte vänta mera hehe :D

Skriver sen!
:)

Hormoner och trötthet !!

Guuuud vad trött jag är !!
Jag är inte van att jobba såhär, usch det blir ju typ 10 timmar om dagen och jag känner att det blir för mkt...
Mina hormoner bara skakas omkring just nu, jag känner att jag bara skulle kunna sätta mig på golvet och gråta hur lätt som helst... hehe.

Nu vill jag bara koppla av, Linus står och lagar wook,stekta nudlar och vårullar.. muuuums hihi . =D

Hörs sen ! :)

Mitt hjärta smällte =D <3

Ja, som rubriken säger mitt hjärta smällte verkligen.. Igår var det ju min och Linus ett-års dag men vi hade ju bestämt att fira den när vi fått lön, och igår jobbade jag ju till klockan 21.00 på kvällen så när jag kom hem sen så hade Linus dukat upp i vardagsrummet men jätte goda baguetter,lussebullar,ost och kex, chips med dipp,godis, och tända ljus =D hur mysigt som helst, jag hade ingen aning.. Sen fick jag presenter, jag fick en jätte gosig mysdress, halsduk,vantar,mössa,tjocka strumpbyxor, svarta leggings med dragkejda vid foten,hur fina som helst och sen en jätte fin tröja som man kan ha till legginsen. Hihihi är han inte underbar?
Sen hade han köpt en massage olja också  och gav mig en jätte skön massage.!! Snacka om att komma hem till det bästa.! =D

Hur gulligt var det inte ? Jag blev jätte överaskad, hihi världens bästa kille är vad han är!!
Jag känner mig som den lyckligaste tjejen på jorden när jag är med honom..
Hehe vi sa de att nu har ett år gått och vi älskar varandra bara mer och mer. =D
De vi har är verkligen Äkta Kärlek.


Buhuhu

 Nu ska jag åka strax.. Jag har verkligen ingen lust, det är ju inte en liten tid man ska vara där heller. 11.45-21-00 , de är ju sjukt jobbigt =/ ska försöka bita ihop men guuud så tungt det kändes nu..
Blir nog inte att jag skriver mera idag eftersom ja kommer hem ikväll och då är det att mysa med killen som gäller.
Skriver imorgon.!

Ett år idag ! :)

Godmorgon,  Idag vaknade jag klockan 3 på natten, det blir bara tidigare och tidigare suck, men jag lyckades sova från och till fram tills nu iallafall.. Jobbigt det där med sömnen när man är gravid, jag saknar verkligen att bara få sova en hel natt utan att vakna upp och vara törstig,kissnödig eller bara pigg, inte kul alls..


Idag den 17e november så har jag och min älskling varit tillsammans i ett år! =D Tiden har verkligen gått såå himla fort alltså, helt sjukt.. Men vi ska iallafall fira det helgen när lönen kommer så vi kan göra någonting roligt =), vet inte vad ännu men vi funderar på det. =) hehe, men idag blir det iallafall att mysa..

Jag jobbar på praktiken idag från 11.45 - 21.00 så det känns inte så himla roligt alltså men inget jag kan göra åt. Får ta mig i kragen och kämpa på dagen och sen när jag kommer hem ikväll så vill jag bara mysa med min ängel. =) hihi..


Hahaha den här bilden är typ från början av vårat förhållande, snygg va? haha NOT!


Hihi från i sommras på min födelsedag, =D


Hihi har alltid så roligt med dej älsklingen.!
Älskar dej så otroligt mycket!, Du är verkligen rätt för mig, och du betyder allt.
Jag är så glad att jag har dig i mitt liv :) hihi, och nu väntar vi barn tillsammans också, kan de bli bättre?
Du är bäst älskling.



Ryggont :(

Hemma igen. =D sköönt, men jag är helt slut. Jag och Linus har nyss ätit en jätte god kyckling sallad och nu ligger vi i soffan helt döda efter en varsin jobbig arbetsdag hehe..

Jag har såååå himla ont i ryggen också, undrar om de hör till graviditeten . Det är typ vid svanken och läste någonstans att det inte alls är ovanligt att få det även i tidig graviditet.. Men Aj va jobbigt de är, känns ju som om man kan åka på ett ryggskott när som helst. Hmm..

Nej nu ska jag vila lite här i soffan hehe =D
Skriver sen eller imorgon! :)
PussPuss


Tillbaka till vardagen.

Hallå !

Sry blev ingen uppdatering igår men nu kommer en. hehe. Jag sitter nu här redo för att åka till praktiken, eller aa redo och redo, tekniskt sätt så är jag väl redo men jag orkar egentligen inte !! Jag tycker inte det är roligt alls, och okej allting i livet kan inte vara roligt men att jobba gratis på ett ställe som inte är änns grej känns inte som någon jätte hitt.

Igår kom Lasse (Linus pappa),Karin( Lasses fru) , Linus farmor , Maria och Christian hit och fikade lite och så. Lasse skulle hjälpa oss med diskmaskinen vi fått av min moster men den är fortfarande inte ikopplad utan vi ska ringa sigtunahem också så de inte blir något fel, Och då passade Linus farmor på att bjuda på smörgåstårta. mums hihi =D  Så de va mysigt ..

Efter dom hade gått så var både jag och Linus jätte trötta, vi åkte upp till centrum för att köpa godis och satt sen på en film men vi hann inte änns se halva innan vi både ville vila ögonen lite haha. =) Skönt att det inte bara är jag som är så trött..

Men nu ska jag borsta tänderna och så, Snart kommer Lasse och hämtar mig, inte linus pappa utan mammas lasse haha många lassor ;D ..

Usch tänk på mig och min tråkiga dag. 7.30 - 16.30 buhuhu..


Lördag =)

Godmorgon !! =D

Vaknade vid 4 igen men somnade om till klockan 7 då Linus vaknade haha, värsta morgonmänniskor. Men vi låg och gosa och sträckte på oss tills nu =D

Idag ska vi ner till min moster och hämta en diskmaskin som vi ska få av dom. =) va skönt, inga mer stora disk lass att ta hand om haha. XD

Sen ikväll ska Linus hem till sina kompisar och käka lite och så , så då tänkte jag göra mig en god räk macka och mysa ihop till någon bra film. Har inte lust med någonting annat och de lät super mys tycker jag hehe. :)

Men jag skriver sen ! :)

PussPuss hihi

Sååå trött. !!

Guuud jag är sjukt trött alltså. Inte för att det är någon nyhet men det skulle ju vara trevligt att kunna vara uppe lite längre än 8 på kvällen och mysa med min älskling. Haha det är verkligen nästan omöjligt .
Nu ligger jag och väntar på Linus, han är och köper tunnbrödrulle till oss hehe mums! :D
Hoppas jag kan orka se idol ikväll iallafall men just nu så tvekar jag. Så de här blir nog mitt sista inlägg idag hehe =D

Fredag den 13e

Fredag den 13e idag!! Hmm, idag skulle min lärare egentligen kommit och kollat hur de gick för mig på min praktik men jag ringde henne nyss och sa att jag var sjuk, då ska hon gå dit själv och prata med min handledare.
Nu också fredag den 13e, hoppas de inte är otur idag utan att bara fina saker sägs om mig. haha , låt mig ha lite tur någongång tack ! :)
Det väntar bara och se om det blir massa otur idag :S

Hemma !

Jag blir hemma. Min arm gör ont och jag har ingen lust att slita på den ännu mera. Så jag tar mig en sista ledig dag =)



Buhu,saknar sommaren och värmen, ligger här och fryser medans jag kollar på kort från sommaren.


Hemma eller inte?

jag vet inte om jag vill gå till praktiken idag heller, min arm gör jäääätte ont efter vaccinet och jag känner mig typ konstig i kroppen eller någonting sånt, men samtidigt så kan jag ju inte missa hur mycket som helst... Hmm.!
Det är inte ett lätt val alls. Linus säger att det är en självklarhet att jag ska vara hemma om jag änns mår lite dåligt, ''tänk på barnet '' säger han.. haha sååååå söt !!
Ska försöka få tag på mamma nu och se vad hon tycker. hehe! :)
Uppdaterar när jag kommer hem igen eller om ett tag om jag blir hemma idag.

45 Dagar helt rökfri!

Idag har jag vart rökfri i 45 dagar! =D slutade direkt när jag plussade på testet och har inte tagit änns ett bloss efter det.. Är jag inte grym? :D haha




Lite bilder! =)

Nu har jag vaccinerat mig, usch det gjorde lite ont faktiskt men nu är det gjort så slipper jag gå runt och tänka på det. =) hihi...


En sak jag inte trodde var att magen kunde synas så fort när man var gravid, min mage syns nu och jag har tittat runt på massa andra bilder från vecka 8 till och med då det syns på många. hmm , sen att folk säger ''ja men de är din livmoder och tarmar som sticker ut'' skiter väl jag i, dom skulle inte stuckit ut om man inte va gravid iallafall så aa jag tycker det är cool iallafall. hehe. :D
Jag känner mig jätte svullen för tillfället faktiskt. hehe, och ännu har jag ju inte sagt till alla så man måste ju försöka dölja . ;) hehe.

Här kommer några bilder på magen! :)

och tänk jag är bara i vecka 12. haha.







Och jag berättade innan i ett tidigare inlägg att jag och Linus gjorde ett sånt där intellgender test på skoj där de visade att vi skulle få en pojke. så tänkte visa hur testet såg ut. =) hehe.


Det blir att vaccineras.

Nu har jag bestämt mig !  Jag ska vaccineras idag! Jag ringde nått nummer som man kunde fråga vad man ville om influensan och vaccinet osv så nu känns det lite bättre efter att ha pratat med dom. Om någon annan också har massa frågor så är nummret 020-202000 =D 
Åker ner dit till klockan 13.00.
usch jag som är spruträdd ska gå helt ENSAM och ta en spruta. haha va modig jag är.. 
Jag uppdaterar säkert efter de om hur de gick..

Just de, va konstigt att alla säger så olika, först hörde jag att man skulle vänta tills efter vecka 12 innan man tog sprutan sen hörde jag att man kan ta de mellan vecka 10-12 och nu sa hon som jag prata med att ju tidigare desstu bättre :S hmm . aja. haha
Hörs sen!


vaccineras eller inte?

Hmm, idag har dom vaccination nere på mödravården.. ska man passa på att vaccineras eller ska man låta bli..?
Usch vilket svårt val alltså. så mkt tankar kring de där. får fundera lite mera..

Godmorgon!

Usch jag har legat vaken sen typ halv 4, jag har typ ställt in min kropp på att vakna as tidigt varje morgonen.. Inte så kul alltså. Har legat och kollat på min älskling när han sov så skönt haha. :)
Så nu ska jag göra iordning lite frukost, =D och kanske sätta på någon film.
Ska inte gå till praktiken idag heller, känner mig lite krasslig men imorgon får jag pallra mig dit för då kommer min lärare dit och vill träffa mig och min handledare..

Undra om de är pga av graviditeten som man sover så dåligt, okej visserligen så är jag jääätte trött redan vid 8 på kvällarna och somnar i soffan så det kanske inte är sådär jätte konstigt att man vaknar tidigt men de är ändå jobbigt..

Aja nu ska jag göra iordning lite frukost. Skriver sen =)

Tandläkaren

Usch nu ska jag på en sån där tandläkarkoll, vilket inte är särskilt kul, men vem tycker de egentligen..
Hehe är bra att göra dock.. 
Får väl hoppas att dom inte hittar några hål nu heller, har ju aldrig haft hål om man får skryta haha ;P 
Men nu när man fått börja få betala för tandläkaren så hittar dom väl massor av hål. 

 
Haha sådär får man väl hoppas att de inte kommer se ut. :) Hörs sen.

Gravid igen ! =)

Ja, de stämmer, nu väntar vi barn igen och hoppas verkligen de går bättre än sist då det slutade i ett missfall.
Men hihi jag är iallafall överlycklig, så jag kommer väl mest skriva om det i bloggen.
Så skönt att kunna säga det nu, vi har ju hållt det hemligt ända tills nu så det skulle vara lite mer säkert! ;)
Linus är också jätte glad och det är ju egentligen ganska ofattbart. =D hehe.
Men men , jag är i vecka 11+4 idag, är alltså beräknad den 29e maj =) hihi..
Jag har haft symtom som trötthet,ont i brösten och lite illamående ibland. Men nu börjar faktiskt spänningarna i brösten släppa  (intresseklubben antecknar haha?) så nu känns det bara lite i dom iallafall, men tröttheten är kvar faktiskt. Jag somnar ungefär vid halv 8 varje kväll haha. ;) det heter alltid  - Linus jag ska bara vila ögonen lite,väck mig om en timme-  men det är ju lättare sagt än gjort..

Vi gjorde en sån där intellgender test också, som ska visa vilket kön man ska få, haha , blev så nyfiken efter jag hörde Katrin Zytomeirska(eller hur de stavas) prata om de på the voice så vi testade och då visade den att vi skulle få en pojke. :) hehe så vi får väl se om det stämmer.

Jag har inte mitt stora ultraljud föränn den 5 Jan heller, så det känns som en evighet dit, hehe, men tiden går ändå ganska fort...Bara den kunde gå liiite fortare ;)

Just nu är jag ute på praktik, Praktiserar på ett äldreboende, vilket inte riktigt va min grej känner jag men men.. Fast idag är jag hemma och är sjuk. Så skol arbeterna och praktiken tar mycket av min tid just nu.

Ja ja jag ska väl börja avrunda här , men nu ska jag iallafall börja blogga igen =D
Så jag skriver lite mer sen alltså. :)

Kort på de blivande föräldrarna =)


RSS 2.0