Grattis till min älskling.

Grattis till min älskade Linus idag som fyller år.  !! :D

Det har vi firat med en kräftskiva med familj o vänner. Jag är dock redan hemma för jag gick hem och la mandisen som blev trött och jag trodde det skulle bli efterfest här. Får se vad som händer, dom är kvar i lokalen och jag ligger och ska mysa ihop framför jersey shore. hoho. :D

GodNatt säger jag då, denna härliga lör kväll ... Balkongen är typ klar föressten. Kan försöka komma ihåg å ta kort imorgon, Blev AS mysigt..

puss på er


Gammal bild, men what ever.. Vi föralltid ! :D

Chilis mysfiltar

Nu kom Limpan hem med en överaskning, :D två mys mys filtar från chilis. hihihi . Jag älskar dom filtarna.. Mysigaste ever.. Och nu är det lite balkong fix på schemat HOPPAS JAG ! :D haha.. Imorgon ska vi ha kräftskiva så de skulle ju vara mysigt om vi fick lite fixat.. :) 
 

Filtarna kan man även hitta på nätet, även där ja lånade bilden ifrån.
http://www.chillistore.se/

Home sweet home

Är det familjen mupp som vart ute och åkt eller är det? haha..

Jag, mamma och malin åkte till kista och kolla affärer, dom skulle ha varsinna converse och mammas fanns där men såklart inte malins. Så vi åker (eller ska ja säga studsar) till barkaby stadium för att kolla.. Det var nått fel på bilen så det var som om vi studsa fram... haha. Det fanns inte där heller. Så vi fick studsa vidare till väsby.. En less och hungrig liten tjej har jag i baksätet också, så alla blir stressade och irriterade. När vi kommer fram så glömmer mamma bilnycklarna i bilen, Alla är jätte kissnödiga och törstiga och vill bara hem... Och nu äntligen har jag landat hemma. Ätit middag med familjen och ligger nu i soffan o drar några djupa andetag... =D .

Snart kommer malins kompis Jessica upp med ute korgmöbler som vi ska få.. Som sagt så vill vi göra om vår balkong till en mysfaktor, så det passar ju perfekt.

Sen blir det true talent å sen sova hoppas jag. Är jätte trött efter vårt äventyr..


MandiPandi

Harry Potter var bra tycker jag.. Vi såg den i 3D så bara det var coolt. :D Så det blev lycka till slut iallafall, hehe..

Nu har jag precis gjort mig klar och ska snart bege mig upp till min mamma där min älskade dotter ligger o sover just nu.. Gud vad jag saknar min lilla tös nu.. Men även om ja går upp nu så sover hon ändå lixsom, Men hon borde vakna snart... :D

Sen blir det ut och kika i affärer litegrann. :D huhu..

Hoppas ni får en bra dag !

Bio :D

Nu ska jag och Limpan in till sergel och kolla på harry potter. :) ska bli kul, men dock så e vi båda jätte trötta. Haha, linus dushar nu men märkte nu att det inte fanns varmvatten, det var hets uppe hos mamma som gjorde rödspätta till dom och mexikansk paj till oss. :) tack mammsen. Så de går bra nu.. Vi har precis käkat och måste åka när som nu..

Lite luddigt inlägg kanske haha men vad jag menar är att allt krånglar bara. Som om de inte är mening att vi ska åka, men vi slår bort dom oddsen och åker ändå..

Hoppas den e bra !! :D se yaa

Storstädning

Hallå alla fina.

Idag har inte mkt roligt blivit gjort men ändå de mest behövliga.
Storstädat här hemma är det ända som gjorts egentligen, hehe, men gud så skönt det är nu efteråt. =)

Vi ska unna oss en mys middag med Fläskfile och potatisklyftor till middag och till efterrätt blir det pannacotta :) Mums.! Men det tar vi när mandis har somnat så vi får lite lugn och ro också, hon har ju redan ätit :)

Nu om 10 min börjar Audrina på mtv . Hahah ja jag kanske e en mtv nörd som jag fått höra, men men ja står för det och jag kan säga att jag älskar att titta på the hills, teen mom och sånt. :D och nu blir det Audrina, som också vart med i the hills. :) haha.. Jaja, sen vid 19 är det pretty little liars. wiho. :D mysmys, för mig iallafall. Linus gillar inte söndagarna så mkt, så det är enligt honom så mkt skit på tv. Haha. :)

Men men ska hjälpa till lite med mandis nu som just nu kräver en del uppmärksamhet..


Just det, roliga jag som inte kunde hålla mig firade min älskling 1 vecka förtidigt igår. Han fyller år nästa helg men jag kunde inte hålla mig så han fick presenter igår, En armani klocka och två jätte fina tröjor.. Bilder kan jag lägga upp imorgon, ska bara få han å posa lite. :)

Jahapp, vi höres sen.. Puss på rumpen


Hemma Igen !

Hemma igen.
Vi tog bussen till linus mormor vilket tog längre tid än vad vi trodde.Innan vi änns kommer iväg så slår mandis ut en full blöja så vi måste ta ett stopp hos Maria för att byta blöja.  Sen nu på hemvägen så skulle vi ta bussen från centrum hem men vi kom inte på för det var redan fullt med barnvagnar, så det sluta med att vi gick hem i spöregnet. Så då får man verkligen säga äntligen hemma tycker jag. Blöt som ett djur, tjocka ihopkladdiga ögonfransar och kattslickat hår säger ja hejdå för dagen ;)


frustrerande

Orka fick precis mandis i säng och så ska grannarna börja borra... Seriöst så verkar de som om dom inte gör annat.. Åååh va irriterande. Vill ha hus !!


Grått, blött och regn

Godmorgon ..

Regningt och blött ute idag, vad hittar man på då? vi tänkte ta en tur till Linus mormor, de va ett tag sen nu. =)

Sen kanske börja röja lite balkong i helgen? hmm får se va som händer men vi ska göra om vår balkong till en riktig mysfaktor´.. :)
Men de sker ju inte över en natt de heller.

Nu är det frulle med familjen.

Hoppas ni får en bra dag.

Puss

Semesterbilder

Här kommer lite semester bilder från våran vecka i gräddö :)


Mandis i sin fina pool.


Gullungen


haha våran STORA stuga


Kvällsmys med lite glass


Båtdags ut till en ö, för å sola, bada å grilla. :)


Amanda toksomna hos morfar i båten precis när vi skulle åka haha.


Trött tjej


:D

 
Grilla lite korv


Ja fick köra lite båt hem, :)


Beachparty


Mysigt med brasa på stranden, ost o kex och roligt sällskap . :)


Haha madde med en kramgo karlsson!


Manda mumsar ostbåge. :)



yeeeeey

Wiihoo, Vi har äntligen fått tillbaka vårat internet så nu kan jag sitta här bland annat och skriva massa strunt.! :D

Min docka sover och linus jobbar, så jag "make time for my self" som jag och linus alltid säger haha. :)

Det känns skönt å vara tillbaka, just också för att det faktiskt händer massa nu.. Vi väntar en till liten bebis som sagt. Beräknat i februari som vi vet än så länge men det kan ju ändras sen på ultraljudet som vi har den 3e oktober.
Ja längtar! :)

Annars då, min prinsessa börjar bli stor, vi väntar på svar från dagisplatser nu och sen är det inskolning för henne.. Hmm där är de ju delade känslor, ja menar usch jag vill inte lämna ifrån mig min lilla älskling. Till folk som inte ja känner också!! buhu, men samtidigt så kommer hon få det roligt + att jag måste ju. Ska sen försöka jobba en del innan nya bebban kommer.

Jag och Linus har haft en supermysig semester med min pappa och madde ute på gräddö, bodde i stuga där i en vecka. :D vilket var jätte mysigt.. Bilder på det ska läggas upp sen det lovar jag. :)

Min kamera e bara så jobbig. det är glapp i sladden så man får sitta hur länge som helst å kämpa för att få in kort men ja ska ta mig tid till det också. :)

Jaja nu nog om det, ska mysa av min lilla egentid, hon lär vakna när som helst och då är det lek och bus som gäller.

Ha en bra dag i solen.! :)



Världens sötaste tjej !


Stora nyheter =)

Hallå !
Mitt internet fungerar inte för tillfället, så kan inte skriva så mkt.
Men jag har big news, Bebis nr 2 är på gång.  ! :D Är i vecka 13 nu , går in i vecka 14 på ons.
Min lilla mandis har börjat gå, så hemma knatar hon runt för fullt nu. :)
Men som sagt, jag kommer tillbaka när mitt internet är tillbaka. :)
See yaa!

RSS 2.0