kort uppdatering

Idag har vi haft de jätte mysigt, vi har suttit och spelat kort och ätit nybakat bröd . =D hihi.
Sen har jag och Linus vart till Ikea och vi hittade en spjälsäng som vi skulle köpa men när vi skulle hämta den så var den slut, så typiskt ju..
Men de här blir bara en kort uppdatering nu, ja är så himla trött.. De får bli lite kort imorgon istället på magen och så. :)
Hoppas ni får en mysig kväll! :)


Fredagsmys!!

Hallå där ute.

Fredag idag och vad är det dags för då? joo fredagsmyyyys =D hihi.
Jag och Linus har storhandlat idag så vi har fyllt hela kylen,frysen och skafferiet med godsaker. hehe ..
Imorgon bitti så ska vi baka bröd å bullar å så:D hehe och så ska vi bjuda upp Linus mamma och syster på frukost.! =D, ska bli kul, och sen kanske det blir en sväng till Ikea och Rusta eller något för att kolla saker till barnrummet som vi ska renovera snart hihi.

Jaja. Nu ska ja gosa lite med min Linus, men ja skriver ikväll eller imorgon, kanske kan lägga upp lite bilder imorgon också ! :)

Missa inte solsidan ikväll nu! Humor till 100. hehe.

Puss


Jobb idag.

Idag ska ja tillbaka till jobbet igen efter att ha legat sjuk i nästan två veckor !!
Snacka om långdraget.. Men men nu är ja tillbaka, är lite små förkyld men inget som hindrar mig från att jobba, alla går ju runt och snörvlar nu. hehe.. Men de känns bra. :)
Efter att ha haft en sån mysig morgon så ska ingenting få förstöra min dag heller. :)
Men men måste kolla på våra bästa år nu och sen fixa iordning mig. =D
ja ska få komma ut !! haha .:)
Puss Puss

Torsdag morgon

GodMorgon ! =D

Vilken skön morgon, Jag vaknade av värsta lyxfrukosten framdukad. Linus fick vara hemma idag från jobbet så imorse åkte han ner till statiol och köpte frukost som han sen duka upp här. =D
hihi härliga morgon !!



Hej alla glada.

 

Sorry Sorry för världens sämsta uppdatering. Men nu ska jag skärpa mig och nu är jag tillbaka. Min dator var ju sönder ett tag men pappa fixade mig en ny, =D så snäll som han är ! hihi . Och den här fungerar kanon. Så nu kan jag blogga massor haha!!

Nu är jag inne i vecka 26. Och de känns kanon bra ;D , Vi var hos barnmorskan för typ en vecka sedan och allt såg bra ut där. =D hihi.
Hon har börjat röra på sig mycket där inne och det syns väldigt ofta på magen hur hon buffrar omkring. :) mysigt ju. Linus kan känna nu också utanpå när hon rör sig så de är roligt. =)

Nu ligger jag hemma och är tokförkyld.!! är helt täppt i näsan och mina ögon bara rinner, eller aa idag är de lite bättre igår så rann ögonen en massa och ja kunde inte andas typ, idag så är ja täppt och har ont i halsen men ja är nog på bättringsvägen snart..Men eftersom jag känner mig så vissen så blir de inga bilder idag hehe. :P

Hallå shiiit vilket väder. Den här vintern tar kål på mig snart. Hur kul är de med sånt här väder. Och har vi inte haft världens längsta vinter som de känns just nu.. Jag vill bara ha sommar.!!


Men nu vet ni att ja är tillbaka iallafall. Kul va? haha . ;)
Ja skriver mera sen,
Puss

RSS 2.0