Dum Dummare

Nu ska vi ha mys dag, vi har hyrt filmer och köpt massa onyttigheter. ;D hihi . första filmen blir Dum Dummare hahah :D så rolig. :D


Godmorgon ?

Njaa inte så god morgon här, usch jag har vaknat kanske halv 5 på morgonen i två dagar nu, ja känner mig helt slut alltså.. =/ Ska skriva prov idag också, haha hur de nu går... Aja wish me luck!

hem från jobbet,tillbaka till läxorna.

Nu är jag hemma från jobbet igen, Jag ligger här och väntar på min älskling som är och handlar, han ska göra hemma gjorda piroger idag hihi mums.! :D haha .
Medans så ska jag plugga psykologi, vi har prov imorgon suck..
Medicinsk grundkurs läxan är iallafall klar. skönt..
Men men tillbaka till skolarbetet då.. Skriver sen. Ciao. :)

Lisa=Mat tant ? haha

Lisa ringde mig nyss i ren panik. När jag såg att det var hon så trodde jag att det hade hänt något, jag menar lisa uppe vid kvart över 7? hmm...
såhär lät samtalet.

Jag: Hallå?
Lisa: Hallåå!! sover du?
Jag: Nej ?
Lisa: Okej bra, jag är på jobbet, min första dag och dom tvingar mig att ha en jätte ful hatt och byxor i storlek 52!
Jag:Hahaha vadå, men alltså är du typ mattant där borta?
Lisa: JAAAAH, seriöst fett pinsamt, alla killar stirrar på mig och jag har ful hatt, jag kommer säga upp mig, dom som inte änns prata med mig förut kollar och garvar.
Jag: hahahaha
Lisa: Jag måste fixa till mina bröst bara, haha, ....  så nu är jag fixad, knäppte iallafall upp någon knapp och har öppen krage. jag måste fortsätta nu..
Jag:okej vi hörs sen..


Sen tog det bara någon min innan jag fick ett mess.
"Hon tvinga mig att knäppa knappen så nu är jag bara ful" stod de ...

Hahahaha Jag sa åt henne att ta kort, måste ju få se lisa jobba som mat tant. hahahaha.



Haha



hahah äntligen lärde jag mig hur man satt in youtube klipp här. Har tänkt på det ett tag.. haha (lite seg) :P
En as bra låt iallafall. :D haha älska disney.

Halloj!

Nu har jag fixat klart maten och så sitter jag här med äckel läxan, usch..  Min älskling va tvungen att jobba över lite så jag väntar på honom nu så vi kan äta tillsammans å så han kan hjälpa mig sen =) hihi.
Jag har gjort egna köttbullar hehe =D . Aja intresseklubben antecknar? haha , skriver sen. Tudeluu

godmorgon

Uppe med tuppen är jag idag.. Somnade tidigt igår efter en tuff dag vid böckerna haha . :P men jag är långt ifrån klar, suck så det blir att fortsätta idag, tack o lov för att jag har Linus som ska hjälpa mig ikväll =) .

Annars ska jag jobba idag, känner verkligen inte för någonting dock innan läxan är klar haha ..

men men godmorgon iallafall =)

Jag blir galeN!

Bläääääääääääääh jag sitter fortfarande med samma läxa och har knappt kommit någonstans. Den här läxan sög verkligen hårt.... Va tvungen att ta ut lite ilska..

GAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHHH!!

Tillbaka igen haha

Halloj !!

jag har vart borta lite från bloggen, hehe men nu är jag tillbaka .. jag tappade bloggsuget när mitt internet slutade fungera hela tiden. Men nu är bloggsuget tillbaka =D hihi.

Nu kan jag faktiskt säga att jag har slutat röka, PÅ RIKTIGT den här gången hehe. :D Har vart helt rökfri i 21 dagar med idag så jag känner mig jätte nöjd faktiskt. hehe =D
Kommer fortfarande små jobbiga stunder men det får man ju ta, nu har jag klarar så här långt så nu ger jag inte upp.! =)

Skolan och jobbet rullar på som vanligt.. Skolan är väl inte de roligaste just nu för det är så mkt läxor och sånt men det är ju bara att kämpa på. usch , ska sätta mig snart med en läxa faktiskt..

Men nu har jag skrivit mitt "hej jag är tillbaka" brev så nu aa, ja skriver mera sen helt enkelt. hehe =D

PussPuss =D


RSS 2.0