Höra av sig förbud !! ;)

Hemma från en handling och läkarbesök med malin..
Känns som om jag inte fått vara ifred en ända dag på denna inskolning så imorgon ger jag förbud till folk och höra av sig, då vill jag bara ta det lungt. haha. :) Bara så ni vet ;)

Ska snart hämta upp manda på dagis. Hoppas det gått bra idag !! :)


Mkt på kort tid.

Vaknat, klätt på oss, ätit frukost, plockat ihop hemma, Lämnat Amanda på dagis, följt med mamma och handlat, gått tillbaka till dagis och nattat mandis, gått hem och ska snart gå och hämta henne igen.! :) Tur att man valde ett dagis nära.

Tycker synd om henne, hon var ledsen när jag kom för hon var trött, jag nattar henne och sen vaknar hon utan mig, buhu =( det är tuffare än man tror att lämna sitt barn på dagis. Saknar henne så mkt nu så jag ligger helt redo för att hämta, inväntar bara ett samtal från dom.. Eller ska man sätta sig utanför? hahah, aa som sagt är väldigt längtig just nu.

Vid 15.00 kommer moster upp och hälsar på, hon var lite mandis längtig.

Prick en vecka kvar till ultraljud just nu =D hihihoho.

Så vad gör ni denna måndag?


Rubrik?

Amanda är pigg och våran natt var super, vi fick sova hela natten !! =) jag dock känner mig inte helt hundra idag men jag ska inte klaga... Har haft världens underbaraste kille hemma ja, som har storstädat lägenheten, och lagat jätte god sjömansbiff (helt mör) =D och tar nu ett bad med mandan, Så jag har i princip legat och myst hela dan.. Kollat på teletubbies med amanda och grejer.. Hon älskar den serien. Vilket språk det än är på.. :) haha...

Jaja ska mysa vidare medans dom badar... Ha en bra söndag gott folk..

Im alive. !

Jag lever gott folk ! har bara haft ganska mkt just nu...

intervjuen gick jätte bra, fick dock tyvärr ett samtal igår från henne att tjänsten hade gått till någon annan.. MEN jag blev hennes favorit och hon har nu tipsat vidare om mig till ett annat jobb som receptionist och dom kommer ringa mig i början på nästa vecka. Så det var tråkiga nyheter på goda.. Hon ville hjälpa mig att hitta ett jobb sa hon ! :)

Vi har vart och storhandlat idag. Fyllt hela frysen, kylen och skafferiet. skönt. ! :D fast medans vi var borta så hade mamma henne och då slog det till med feber bara sådär igen.!! Så hon har nu 39,4 igen !! Suck, min lilla bebis. Hon är jätte jätte trött nu så vi är tvugna att lägga henne nu redan. Så vi får se vart denna natt tar oss. Not funny i guess !!

Så då kör vi sitta inne och få dottern och bli frisk ronden IGEN !! Jävla dagis baciller eller vad det är !

Ser inte ut som om det blir nå dagis på mån... Inskolningen i övrigt går bra. Hon blir dock jätte ledsen när jag går men slappnar av sen. När jag hämta henne i fredags så ville hon verkligen inte gå hem. Så även där, jobbigt i början men i slut ändan ser det bra ut. :)

Konstigt bara hur febern kan slå till bara sådär, det oroar mig lite. Ingen förvarning alls. Hon har hur pigg som helst imorse och helt plötsligt sjuk... Nån småbarnsmamma som läser detta som vet om detta är normalt?



Vi kör på arg kortet igen !! Dumma baciller.

Dags för interljuven

Nu åker jag strax in på min interljuv. :) inte nervös ännu men det kommer väl. hehe, ska väcka plutten snart och lämna henne till mommo för att sen kör Limpan in mig med tanke på mitt lokal sinne haha.

Dagis idag gick bra, Jag gick ifrån och satt mig i personalrummet medans amanda var ute och lekte, men vi gick hem vid 10 istället för 10.30 för amanda blev jäääätte trött..

Hann knappt hem innan hon somna. hehe. sötnosen. ska bära över henne till vagnen nu försiktigt så hon kanske kan fortstätta att slumra.

Wish me luck med alltihop ! ;)

Arbetsinterljuv.

Wihoo ja har en arbetsinterljuv imorgon.! Ja är så glad, som om jag redan fått jobbet haha, men det har jag ju inte. Får se imorgon hur det går.. Men vad som är den bästa är att dom söker en tillsvidareanställning HELTID. Och den går ut när jag typ ska få bebisen . Så det skulle ju vara perfekt.

Bara att hålla tummarna. !!

Andra dagen !

Andra dagen på dagis är avklarad. Amanda tjurade jätte mycket på mig när vi skulle gå hem så det går väldigt bra. :) Imorgon ska vi vara där från 9.00-10.30 . :) en halvtimmes längre lek och bus.
Känns jätte skönt att hon trivs iallafall... Hon gick till och med in själv när jag höll på att klä av mig utekläderna. haha. Men ändå har hon ett litet öga med för att se så jag är kvar :) Sötnosen.

Rektorn där borta kände tydligen min farmor och farfar också! haha världen är liten..

Fick ett samtal som jag missade nyss från ett jobb jag sökt, ringde upp och lämnade ett medelande att hon kunde ringa upp igen så får se vad det handlar om :)

Har inga bilder idag heller att lägga upp. Har fotat från dagis på min telefon och till den har  jag ingen sladd satt det får bli såhär. Mandis sover som en stock nu och ja ska passa på att ta det lungt .

Hörs sen!

Första dan på dagis

Första dagen på dagis är nu avklarad och det gick jätte bra... Eller dag och dag man är ju bara där en timme dom tre första dagarna.. Den första halvtimmen var hon lite halv stel men det släppte den andra halvtimmen då hon till och med gick och höll fröken i handen och gick runt och kolla... Hon ville inte gå hem, haha så det är ju ett bra tecken. När vi väl skulle gå så fick fröken två slängpussar till och med, bara sådär. haha..
 
Nu sitter vi i Amandas rum och leker. . Åker bil och läser lite böcker med andra ord. :D

Hörs sen har en dotter att underhålla nu...

FRISKA =D

Nu äntligen är vi friska här hemma. =) det var då mig en jobbig feber, min sömn denna helg var inte skoj men idag fick jag igen lite, inget gnäll på natten coh vi sov till 7.15 :) så Amanda var nog slut hon med. :)

På ons börjar stora tjejen på dagis. hihi, de känns inte så jobbigt ännu för dom tre första dagarna är det bara en timme och jag är ju med i två veckor. Men det jobbiga kommer tro mig. :)

Ska fixa lite innan vi ska ut o göra lite ärenden i regnet. :)

Hej så länge.

Bättringsväg kanske?

Vilken fruktansvärt seg dag det är idag.. Klockan är bara 15.00 snart !! hallå !!
Hahah.

Kan ju bero på att vi är hemma sittande.. Amanda mår bättre och de blev därför inget läkarbesök, febern är sänkt till 38 så dom tyckte att vi skulle avvakta och ifall hon går upp i feber igen så ska vi åka in.. Så håll tummarna att det inte bli så.. Det fanns tydligen nått som hette 3 dagars febern så det kan ju vart det. MEN jag har blivit lurad förr av hennes temperatur , den gick ner här om dan ch jag trodde hon skulle bli frisk men tvärt så gick den upp igen. Så vi får väl se vad som händer. Jag håller iaf alla fingrar och tår.. :D

Piggare och gladare är hon iaf så det är ju huvudsaken..

Linus och Amanda badar nu och jag passade på att plocka ihop hemmet och nu väntar jag på att dom ska bli klara.. Tänkte också ta mig en dusch..

Bort med alla baciller från oss tack !! :)

Mandis farfar va upp bara till dörrn med glass till manda så det va ju snällt. :D

Jaja vilken sjukhus blogg detta har blivit dom senaste dagarna men detta ska ju handla om mitt liv så det e ju inte så konstigt kanske. ! ;) Amanda är ju mitt liv till 100. :D

Aja , puss på er och hoppas för er att inte eran dag är lika seg som våran. !!

39,6

Nu har febern gått upp yttligare till 39,6 grader så jag bestämde mig för att ringa in. Och vi fick en tid imorgon bitti. Så är inte lilltösen bättre då så åker vi in. Dom får tydligen ha hög feber i 4 dagar så imorgon är 4e dagen och då tyckte dom att man skulle komma in..

Min lilla skrutt bli frisk SNÄLLA . !!

Matproblemas

Helt ärligt, vad gör man med ett barn som vägrar äta.. Suck, Har knappt fått i Amanda någonting idag.. Men det är väl bara att fortsätta kämpa...

Vilket kanon väder vi har idag då, och här är vi hemmasittande.. haha. aja. Viktigast nu är att Amanda mår bra igen och börjar äta. Vatten dricker hon iallafall..

Magen sköter sig iallafall. Haha nästan lite för bra.




Seriöst vad ska vi hitta på och ge, Inte änns välling vill hon ha, dricker mindre än halva flaskan.


 


Sjukstugan är inte över.

Här hemma är det fortfarande sjukstuga. Amanda har fortfarande 39 graders feber :/ .
Ja hann inte uppdatera igår för Linus var iväg med jobbet och åkte någon sån där värstingbåt så jag var hemma med Amanda och att ta hand om en liten sjukling tar tid.

Borde inte febern sänkas nått ? Vi får se hur det blir idag men dom två övriga dagarna har också vart så att så fort hon fått i sig nått så har det kommit ut igen i blöjan.  

Så nu får det vara bra tycker jag !! Well well det blir en hemma helg för oss iallafall. 

Hoppas ni får en skojjig helg. :)  

Sjuk bara sådär

Der blev en liten sjukis här hemma på bara nån timma. Hela morgonen och förmiddagen har Amanda vart precis som vanligt, glad och lekfull... Sen efter hon sovit middag så vakna hon nu med 39,1 graders feber och är jätte jätte hängig.. Vad hände? bara sådär ?.
Skumt, så då vet jag vad jag har framför mig kommande natt. Not funny.. Stackars min fis, Kan man inte ha lite tur att eftersom det kom så snabbt så kan det gå bort lika fort ?

Amanda har fått ipren nu iaf, och blev genast lite piggare men sitter helst bara brevid mig och läser lite bok, så det ska jag ägna mig åt nu.. Snart kommer limpan hem också. !

Nu håller vi tummarna att det går över fort va?



Haha en arg liten tjej i sommras.


Nu har vi gått in i vecka 17 :) fort det går

Barnet:
Vikten har fördubblats de senaste två veckorna. Barnet har koncentrerat sig på att organen ska växa och utvecklas och har hittills varit ganska smal.

Nu börjar den samla på sig fett. Fettet behövs för att kunna hålla värmen när barnet kommer ut, men också för att skydda de inre organen.

Vikt 170 gram

Mamma:
Se till att fortsätta äta rätt. Du kan börja svettas mer än normalt. Detta beror på den ökade blodmängden i din kropp. Många gravida blir även täppta i näsan. Du bör undvika nässpray, men koksaltlösning går bra. Det finns som spray och pipetter. Du kan även få mer besvär med flytningar samt få smärtor i ljumskarna. Nu är det dags för ultraljudsundersökning. 

Pappa/Partner:
Dags för ultraljud. Nu kan du få se ditt barn för första gången. För många blir det en aha-upplevelse och först nu förstår man vad som faktiskt försiggår i den växande magen. För pappan känns det otroligt att där finns ett litet liv som ni skapat tillsammans. Vid en del mottagningar får man en bild eller video att ta med sig hem.


Dagisbesök

Idag har vi varit och kollat på dagiset som lilltösen ska börja på.. Det verkade mysigt och bra fröknar verkade det också vara, men min seperationsångest satt igång stort, fast det är en hel vecka kvar till inskolningen... Buuhu, fick gråt i halsen och tänker direkt, hur ska ja klara detta. Visst det blir kul för amanda och sånt, men ändå.. Känns skumt bara..

Aja det ska väl fixa sig det med. Snart tänkte jag ta en bad med Amanda och sen blir de kväller. !! :)

Hoppas ni haft en trevlig dag ;)

 

Haha !! :)


Lekfull morgon


Här ligger jag i soffan nu, har precis ätit lunch och bara myser.. Efter en morgon full med lek och bus så är det riktigt skönt med en liten break.. Amanda sover nu så det är väl då man får passa på. :D

Idag någon gång så kommer folk upp hit för att kolla på vårt kylskåp som läcker vatten.. Förhoppningsvist så får vi ett nytt men med tanke på vilka vi har och göra med så ska man väl inte hoppas på för mkt.

Om en vecka om en dag nu så börjar Amanda på dagis.. Min lilla skrutt. :)
Blandade känslor omkring det som sagt men det känns ändå kul på något sätt, för henne om inte annat . =)

När skrutten vaknar så ska vi leka mera. Hade tänkt att gå ut idag och leka i sanden och gunga lite men det har ju regnat halva morgonen så det känns inte så lockande ändå..
Men vi får se vad dagen har att ge :)

Aja ska mysa vidare. Snart kanske mandis vaknar eller gubbarna kommer hit och kollar kylskåp så man får väl passa på. !!


HAha en riktigt "fin" bild från i sommras när vi lekte lite i parken. :)


Idol :)

Ett avsnitt har gått på idol och jag har redan min favorit. Vilken tjej !! Wow säger jag bara.. :)

Får se snart vad kvällens avsnitt erbjuder ! :)




Såååå less på detta !!!

En arg och gråtfärdig hyresvärd ringde idag och klaga, alltså jag!!

Jag blir så förbannat less ibland.  Skulle natta Amanda så hon fick sova sin middag i vanlig ordning och ska göra iordning välling. Men som vanligt numera så hade dom stängt av vattnet !!! Så nån välling kunde inte göras.. Jag blev skit lack, hade på både tvätt och disk maskin. Tänk om ja inte hade vart hemma och kunnat stänga av dom ?
Ingen lapp hade vi fått heller. Så först tar jag amanda under armen och åker ner i porten för att kolla om någon var där som jag kunde skälla på, var så arg så jag åkte ner i pyjamasen till och med. haha. Men ingen fanns där så jag ringer upp dom och skäller ist.. Berättar hur dåliga jag tycker dom är och att detta inte är första gången osv...Men vad jag fick till svar var ett litet ynket förlåt och den dummaste kommentaren "kan du inte åka ner till en mack och hämta vatten" haha är det så det ska vara nu för tiden??  Började nästan gråta till o med.. haha reta inte en gravid kvinna idioter !!

Sluta med att vi fick skippa vällingen och jag fick lägga mig med amanda och låtsas sova så hon kunde göra desamma...

Nej inte okej alltså.!! Så veckans tistel sätter jag lätt på dom !!

Städningen

Hallå Hej bloggisen !!

Idag skulle vi gjort en massa annat men det sluta med storstädning, vilket också är skönt.. Linus har gjort rent tvättmaskingen och håller nu på och tvätta fönstrerna. lite bonus i städningen.. Grym kille man har.. Själv leker jag med manda och nu bloggar haha. :)) men men !! .

Nu leker jag o mandis kull så måste gå. bye bye.


<3

Inte en ända dag har gått utan jag inte inte har tänkt på dej. <3

Du kommer alltid finnas i mitt hjärta !!


Fredagsmys?

Fredaaaaaag idag. Bästa dan på veckan enligt mig.. Vi skulle egentligen ha balkongmys ikväll men det är ju fotboll på tv och såklart kan jag inte neka nutte till det så han får titta.. För mig vet jag inte vad det blir.Ta det lungt iaf. . Nu ska vi käka iaf. ¨:)

 

Jag har världens sötaste barn..







Bilden snodde jag från Philips facebook :)

liten Blir STOR

Fick brev hem idag om att Amanda har fått dagisplats =)
på det dagiset som vi helst ville oxå ... :)

så om 2 veckor så börjar inskolningen..

Liten blir så stor



Tiden går så sjukt fort.!!


Kylig morgon !! burr ...

Godmorgon.!

Fy vilken kall morgon. !! Ja fryser ihjäl denna morgon faktiskt..

Jag och Amanda sov till 7.30, vilket är rena rama lyxen här hemma.. Har faktiskt haft en lyxvecka då vi har sovit längre än annars hela tiden. :D
Love it !!

Idag är det inte mkt på schemat. Ska iväg o handla lite i vanlig ordning, sen har jag lite samtal till försäkringskassan att ta itu med. Suck ! 

Lovade ju kort på min vackra vackra balkong , och jag ja har dom på kameran bara det att det är ju som sagt glapp i sladden så man får sitta å kämpa ett bra tag innan man får in dom på datan, så har inte lyckats ännu. hehe. Gäller ju att ha tiden till o få sitta och kämpa ett tag också, men dom kommer, dom kommer.. 

Nu ska vi klä på oss här hemma. Frullen är uppäten och hemmet är ihop plockat, så det är bara å klä oss som är kvar :) Kändes jobbigt idag haha men det är bara att görat, de e bara för de e så kallt typ.. 
Snart kommer ju mammsen hit och ska hämta upp oss men också för att hjälpa mig o bedömma en vinteroverall som vi köpt till mandis. Gäller att vara ute i tid. :) 

Puss på er och hoppas ni får en bra dag i kylan. Eller kanske spricker det upp ? :D 

 

RSS 2.0