Melodifestivalen.

Var det rätt låt som vann melodifestivalen?
Jag hejade faktiskt på Salem Al-fakir, jag tycker han är gryyyym . !! =D ihih


Linus kommer hem =)

Sry för dålig uppdatering i helgen men jag har inte suttit vid en dator i helgen haha =)
Jag har vart med mammsen.

I torsdags så var vi på bio och såg Farsan :) den va väl ganska rolig men jag hade trott att den skulle vara roligare faktiskt.. Sen så sov hon här, och jag resten av dagarna så sov jag hos mamma och lasse :)
Ville inte vara själv när Linus va borta, hehe, då sover man ju med ett öga öppet :P

Men idag blir de att sova hemma, Linus kommer hem idag =D

Men ja tänkte bara fort skriva ett inlägg, ska nämligen till affären strax så jag skriver sen.

Puss


Den här låten va ju huuur länge sen som helst som man hörde, haha ja satt och tråk kollade lite på youtube så kom den upp, ja kommer ihåg att ja älska den som mindre =D , hehe minnen! :D


Home sweet home.

Hemma igen från karolinska.

Vi fick lära oss att sätta kateter på patienter och ta ven prov osv, hehe så de va intressant.
Men nu känner jag mig heeeeelt slut som människa. haha, vill bara ta de lungt lite nu, de va tungt idag att gå omkring med magen, de börjar kännas mer och mer, ja får jätte ont i fötterna av att bara stå en liten stund tex, herregud och de är 12 veckor kvar, tänk vad mkt tyngre de ska bli och här sitter jag och gnäller.
Jaja man blir väl van eller nått. Måste få vila lite nu.

Puss

Ons morgon

God morgon allihopa ! =D

Provet igår gick extremt bra, både jag och mamma var så glada efteråt hehe. :D eller de kändes bra iallafall.
Vad vi inte visste var att det var ett grupp prov så vi blev indelade i grupper och gjorde provet tillsammans, Hehe så de va bra, lite typsikt bara att det är ett sånt prov när man faktiskt har pluggat på än på ett prov som man har svårare för haha. :) aja. Skönt att ha de gjort.

Idag ska vi ha lektion på Karolinska. Vi ska vara där vid halv 1 typ :) och göra lite övningar, så de ska bli intressant. =)

Imorgon åker Linus =( buhu,dom skulle tydligen till sandviken.  vilken lång helg de förmodligen kommer att bli, vi är typ inte vana att vara ifrån varandra alls haha:) men hoppas han får de roligt iallafall :)
Får väl passa på att plugga i helgen då, känns som om man inte gör annat haha men man måste ju. :)

Ja ja , jag tror ja ska gå och ta mig en dusch så jag har de gjort, och förbereda mig för att åka :)

En sak till bara, hur skönt är de inte ute nu för tiden. (peppar peppar) haha, man blir så glad när man kliver upp, redan nu så skiner solen på så bra. :D hihi, verkligen härligt ju !! =D

Puss

Prov.

Hallå! och God Morgon. hihi

Jag hann inte skriva något igår, de va ganska fullt upp med skola och så men nu är jag här..
Jag har skola nu på morgonen och har två lektioner så jag slutar halv 1 och sen ska ja åka och jobba direkt på det. Usch, tisdagar är inte roliga alls.

Inte nog med de heller, jag har prov nu på morgonen, vid halv 11 så håll tummarna för mig, har prov i "människan socialt och kultrurellt", hoppas de går bra.

Ja ska faktiskt sätta fart här, klä mig nu och sen läsa på lite till innan jag traskar iväg.

Hoppas ni får en bra tisdag ;)

Puss

Dags för jobbet snart

Redo för att åka till jobbet snart.
De ser soligt ut ute idag, vilket gör mig på bra humör hehe =D


Look of today ;)


Jag är en stor kvinna ja. haha !

Fredaaa =D

-Gääääsp-  Känner mig helt slut idag också, fast ja har iof inte sovit bra alls inatt så de är inte så konstigt. Har vaknat hela tiden av att ja är törstig och kissnödig. hehe :) men men de är ändå freda. en jobbdag och sen helg =D
Såå skönt... va fort den här veckan gick ju... Tiden bara springer iväg, vilket är tacksamt för ja vill ha sommar nuuu!!
Fredags mys idag då :) hihi, framför lets dance och solsidan, :) livet är härligt haha.


En gammal bild, men bara för att ja älskar min underbara kille så mkt ! =D hihi.

Husmor? haha

Har precis lagat en köttfärsgryta med squash och tomater i. Hehe ville prova att laga någonting nytt, till de ska man ha pasta =D haha, mat blogg ja vet :P haha nej men ja känner mig så huslig nu för tiden hahah, som en liten husmor som springer runt här hemma och gör massa saker =D
kul kul ... God blev den iallafall, hoppas min älskling gillar de också.! :)


Identitet ?

Det blev inget jobb för mig, min brukare mådde inte så bra i dag så jag fick vara hemma. Så ja passar på med läxorna dåra. Har en läxa i "Människan socialt och kulturellt" som ska vara inne på måndag så de är ju lika bra att passa på tycker jag... Men den va lite krånglig. När mamma berätta om den så tänkte jag direkt åå va skönt med en enkel läxa men där fick ja mig en liten näsbränna..
Ja ska just nu skriva ner min identitet, vilket var lättare sagt än gjort. De va faktiskt svårt att skriva om sig själv fast man inte tror de..
Va ska ja skriva. hmmm....

Tog en bild nu för ja va uttråkad, och ärligt talat så ser ja ju gråhårig ut på bilden längst upp. HAHA upptäckte de nu, de är ett stort INTE OKEJ. :P , Kanske ska skriva de på min läxa, ser gråhårig ut på kort... hahah. nejdå, nu är jag för uttråkad vilket kanske märks i mitt inlägg.
Ska fortsätta att försöka komma på ett bra svar på min läxa, medans bebisen i magen buffrar omkring. =D

Hörs sen !



Trötter!

Guuud så trött jag är idag, ja känner i hela kroppen och ögonen hur allt bara vill krypa ner i sängen igen och inte kliva upp på hela dagen. Ändå så sov jag till halv 8. ja brukar ju sova till 5 :O när Linus väckarklocka väcker oss. hehe.
Men är ändå sjukt trött... Morr !

Ska iväg till jobbet vid 13.00 och sen ingenting mera. hehe=)

Linus fick reda på igår att dom ska åka iväg med jobbet igen och åka skoter från nästa torsdag, hur länge vet han inte ännu men jag skulle chansa på att dom stannar till söndagen med tanke på att dom alltid åkt på en tors till en sönda annars.. Buhu , så de blir en trist helg nästa helg utan min älskling. Får mysa med honom massor denna helg istället. Tänkte faktiskt kolla med mamma om hon är sugen på att gå och kolla på farsan på bio, och i sånt fall så  bjuder ja ut henne på en liten dejt . hehe =) .

jaja klockar tickar och nu börjar andra avenyn... Måste se. hehe.

PussPuss

Hemma igen =)

Hej allihopa !

Nu har jag kommit hem från jobbet och sitter och väntar på min älskade sambo som ska komma hem med Pizza. =D hehe. Jag blev så extremt sugen på en kebab pizza idag och varför inte, de är ju lill lördag? hahahha ;)

Värsta mat bloggen de blev idag haha, men men bättre än ingenting. :)
Idag kommer andra avenyn på tv också =D yeeey, hehe värt att fira..

Men men, ska byta om till något mer bekvämt och mysa ihop :)

Hörs sen .

Ciabatta bröd.

Muums va goda dom blev, hehe =D
Nu blir de mys framför tv:n, de är ju våra bästa år. haha . =D sen ska ja klä mig och gå till jobbet.. :)

Hihi va duktig jag är, det är ciabatta bröd föressten =)


Mums ! =D hehe.




Onsdag morgon.

Godmorgon allihopa !
 
Nu är läxan inskickad och klar. Usch va jobbig den var. Det var i social omsorg. Känns skönt iallafall. Jag har sovit jätte dåligt idag för jag hade så himla ont i ryggen så jag kunde inte änns vända mig i sängen utan att ja vakna av smärta. suck. Så min natt har inte vart någon rolig natt. Nu sitter jag här jätte trött men ja kan ändå inte sova, skumt de där...

Ja gick upp vid 5 imorse när Linus klocka ringde och åt då lite frukost och sen gjorde klar läxan. Och nu håller ja på att baka bröd hehe :) är sugen på nybakat bröd faktiskt. :D
Visar resultatet sen. Ja håller på och väntar på att degen ska jäsa..

Nu är de bara roligt att baka och sånt, för vi har kopplat in diskmaskinen hahah så de blir inte så mycket eftergöra med disk och sånt hehe. :)

Men men , ja visar sen hur de blev. Nu ska ja kolla lite på Vakna med the voice. :)

Puss Puss

Bild på magen . Vecka 27.

Hallå !

Sitter här med läxan fortfarande, de va en seeeg läxa och inte den lättaste heller. usch. Ska be Linus om hjälp ikväll faktiskt och lägga ner den här lite nu..

Jag har ju lovat en bild på magen ett tag nu så ja tänkte att ja skulle lägga in . :)

Här har vi den =) , Vecka 27. :D ( 26+1)


Läxor.

Hallå !

Sitter här nu med läxböckerna framme men ja orkar verkligen inte. Alltså shiit va jobbigt de känns idag, buhu. Ja tänkte ta lite kort till bloggen först men min kamera hade inte batteri just nu så nu finns de inga mer ursäkter till att inte börja. :(
Aja ja måste ju få de gjort...

Min goa Mamma va här idag också och lärde mig göra korvstroganoff haha. ja får för mig ibland att ja vill lära mig nått nytt och då ringer man mammsen. hehe .:D 

Men ja ska väl börja här. Ucsh !! 

Skriver sen .  

RSS 2.0