Boring ...

Halloj .

Mandisen ligger och sover, Linus har åkt iväg till stan och jag ligger här vid bloggen och håller på att ruttna av uttråkhet.. haha..

Limpan skulle med några kompisar in till stan och se på matchen ikväll men dom ska väl ta några öl å sånt där inne först.. Kul för honom, mindre kul för mig haha , nejdå klart jag unnar honom det men man blir ju lite rastlös asså..

Men när manis vaknar så ska vi åka till centrum och kolla lite, de är lite uppträdanden där idag och jag måste ju ändå handla så kan man ju sysselsätta sig med något..

Ska köpa hem lite räkor o sånt å ska göra mig en efterlängtad räkmacka till kvällen. :) haha.

Jahapp, ja vet att ja lovade kort förra inlägget men kan lägga in lite ikväll .. Så får man se hur stor min sessa har blivit..

Nu ska ja tråka lite till tills hon vaknar å sen drar vi ut i det "fina" vädret.. :)

Ha en trevlig lördag allihopa.

lääänge sen nu

Hejsan gott folk.

Nu ere dåligt med o skriva här igen haha... De går verkligen periodvist.. Men ja ser att folk vart inne här ändå.. :)

Jag tänkte ge det ett försök att börja igen...

Va har hänt sen sist då? hmm de är en del.. Min prinsessa blir 1 år snart iallafall.. Herregud vart tar tiden vägen egentligen.

Har börjat jobba en del extra nu, å sparar lite mammadagar. Och de känns ju bra. Den som spar han har heter det ju haha.

Kommer inte lägga in några bilder i detta inlägg för Amanda sover och sladdarna till kameran ligger inne hos henne och jag vill inte väcka henne nu efter en hel dags kämpning med att få henne att sova. :)
Men det kommer sen, måste ju visa upp hur stor lilla fröken har blivit.

Men då vet ni, ja är tillbaka igen .:) får se hur lång tid de blir denna gång ;)

 

Puss på er


RSS 2.0