Vakna med tuppen

Godmorgon !! Här är vi vakna med tuppen, kvart över 5 steg vi upp.. Usch för nya tider. Trodde åtminstonde att kl va kvart över 6 men icke . Så här är de lek redan .. Skoj :) aha detta blev ett litet tråkigt morgon sms , orkar inte tänka just nu.. ;)


Ferre igår!

Igår va vi på fest hos min pappa o Madde :) vi firade hans födelsedag och de kom massa massa folk.. Så de va skoj :) Amanda var med en stund men åkte sen till mamma o Lasse o sov så att vi kunde stanna och inte känna att de blir jobbigt med hemgång eller att hon skulle vakna i vagnen hela tiden.. Gravid som jag är så kunde jag ju såklart inte dricka men konstig som man är så känns de som om man har gjort det haha, huvudvärk och känner mig extremt trött hehe.. :) men Amanda är pigg och sprallig fast hon e tok förkyld IGEN, och ögoninflammation känns de som om hon fått... Kanske blir svårare att ställa om tiden för mig och inte henne haha... Aja nu ska vi kolla lite barnpogram. Hörs imorgon!


Ett år sen!

Ett år sen nu sen världens bästa människa lämnade oss! Tänker på dej varje dag mormor!! <3


Namnsdag

Amanda hade namnsdag igår och det firade vi med lite paket :) traditionen går vidare , vi fick alltid paket när vi va små :)


Ny säng

Amanda har fått en ny säng , en växar säng och hon är överlycklig... Hon sitter och myser för fullt.. :)


Mysdag

Nu e vi hemma från en mysig dag tillsammans med Carro och Amandas kompis Liam :) fika och en massa lek. :D


Klar med sysslorna.

Nu är maten klar, ska bara dra över lite gratängost o sen in i ugnen innan vi ska äta :) härligt.. Har nu en och en halvtimme på mig o mysa lite sen ska mandis hämtas. Vad tycks? Köttfärsgratäng med potatismos. Hehe känner mig så huslig.. Måste va graviditeten eller? ;).


Onsdag

Hej gott folk. ! Hur står det till ? Själv är jag ensam just nu, Amanda är på dagis. Hon är så söt, hon ville verkligen gå dit idag och blev jätte glad när vi tog på oss och traskade dit. :D själv ska jag slappa, eller jag ska upp till centrum och handla lite snart, och förbereda maten idag igen.. Tro det eller ej men JAG tycker faktiskt det är rätt så skönt att laga maten för omväxling. Iallafall när man får göra det ensam och lyssna på spotify. :) Så det är det jag vet just nu iallafall. :D Haha vid denna tid så tänker folk kanske på vad dom ska äta till frulle, själv sitter man och planerar middagen.. :D Men att vara småbarnsmamma innebär tidiga mornar och då hinner man med mkt planering.. Men men, ska upp till malin en snabbis innan affären. :) Hörs sen.

Härliga måndag

Amanda är hemma igen, maten är klart förbered och huset är städat... Vilken dag, har hunnit massor !! Har Saknat min lilla tjej som sitter brevid mig i soffan och dricker nyponsoppa till tecknade filmer :) ska mysa lite med henne nu innan vi ska ut på ett ärende till ..


Tacogratäng

Hallå där ! Har lämnat Amanda till dagis för en timme sedan, och nu sitter jag här och inväntar våra bästa år på tv. =D Älskar det programmet. :)) Efter det tänkte jag gå upp till affären och handla lite och sen förbereda middagen så mkt som det går. Tidigt? jag vet haha men det är skönt att ha den förberedd så att det bara är och stoppa den i ugnen sen när det är dags. :) Linus lagar ju maten varje dag här hemma så kan vara snällt att avlasta och överaska honom lite.. Det blir tacogratäng på menyn, :D Men men mkt matsnack nu.. hehe. :) Har inte bloggat på hela helgen, men i lördags så var vi till liisa som sagt , som fyllde 22. Vi gav henne en plånbok och blommor. Hon hade önskat sig det och jag hittade en jätte läcker så varför inte? Och igår var det storstädning och sen åkte Linus och Amanda till hans mormor och jag tog det lungt hemma. Åkte ut med mamma en stund och sen slappade hemma. :) Kan va skönt det också.. Aja ska slänga in en tvätt innan våra bästa år börjar, :) och sen mysa ihop. :) Hörs senare ! :)

Äntligen fredag

Linus å Amanda är på väg till affären o jag till en annan affär, haha,, ja måste ut o leta present till min kära vän Liisa som blir 22 idag.. Sen möts vi upp hemma och har lite fredagsmys:) imorgon ska vi fira Liisa så jag måste hitta något idag, får se vad jag hittar på, tror jag vet dock. Annars vet jag inte mer vad helgen ska bjuda på. Det återstår att se :)


En höst promenad e aldrig fel..


Sega tjejer idag.

Trött tjej här hemma, o jag lika så, vi ligger fortfarande med pyjamas på... Haha de rimmade eller? Inte meningen.. När vi vaknar till går vi ut i leker lite och upp å handlar tror jag :)


Måste man ha rubrik?

Nu sitter jag i min onepiece i soffan nybadad med mandis och väntar på maten.. Tonfiskröra med pasta är det på menyn idag ... Tänk vad lycklig jag är som har en kille som gillar att laga mat så jag slipper varje dag.. Har vart en skön och avslappnande dag. Hade Liisa på besök imorse oxå, då det oxå blev te mys med lite skvaller tjejer imellan... Men nu tror ja maten börjar bli klar... Hörs sen. :)


Dagis hämtning

Nu e mandis hemma från dagis igen. Så nu e vi tre tjejer hemma å myser.. 


Temys med syrran!


Nu e de kväller.

Nu sover mandis , hon va jätte trött efter dagis.. Så nu blir det lite kvällsfika och sen mys vid tvn och mobilen haha... Ha en mysig kväll allihopa.


Vad smart man e!

Yes ja fatta... Man kan inte skriva värsta inlägget med bilder bara är min chansning... Bra då kör vi 


Nu då?


What?

Vad har hänt? man kan ju inte änns lägga upp bilder via datorn längre på bloggen. Varför inte? Dom har ju tagit bort där man tröck förut , eller så är det iaf på min.. Någon annan som vet hur man gör el har samma problemas? Ja vill ju kunna använda min blogg app, haha iphone torsk? gud ja!! är helt såld på denna vackra mobil.. Men bilder kan jag inte bjuda på så länge jag inte förstår... hmm ska det va så svårt?

förstod nu tror jag.Vi testar imorgon igen


Hur gör man?

Sitter o bloggar från min iphone nu men hur lägger man upp bilder från mobilen.? Nån som vet?? Hihi

Amanda ska få en lillasyster !

Igår var vi på det efterlängtade ultraljudet som visade att vi ska få en liten flicka till . :D Hur roligt som helst... =)
Och allt annat såg jätte bra, så där släppte min oro massor... Har inte kännt så mkt sparkar och sånt som man hör och läser att man ska nu så har vart lite orolig.. MEN det var för att moderkakan låg i framkant som det kunde bli lite dovare känslor. så de va ju bra. :)

Nu är jag även ägare till en iphone 4. (vit) ihihi. Linus har köpt oss en varsinn. =D Inväntar bara att mitt nr ska komma igång på den innan jag kan använda men det skulle bara ta nån dag extra.. :D Överlycklig.. Hihihi, äntligen kan jag lägga in lite bilder på bloggen då oxå ;) höhö.

Aja ska ta mig en dusch nu och sen natta mandisen och sen mysa vid tvn. :)

Pyss

RSS 2.0