Lyckad broms o bajs picknick ? haha

HejHej. :D
 
Igår var jag,mamma, malin och lilla Amanda ut till rosersbergsbadet och hade picknick med oss. Myys. :D
Men snacka om att vi va familjen mupp som kom ut, De börja med att när vi kom fram så behövde jag bara öppna bildörren så blev vi attackerade av flera bromsar. Så jag fick fort lägga Amanda i vagnen med myggnät över.  Sen går vi och lägger oss på en gräsplätt nära en skugga eftersom Amanda inte får ligga i solen, då hade ja trampat på en skitkorv så hade en hel korv under skon.
När malin la sig på handduken så kom de fram skitfläckar på hennes handduk också, hon hade råkat lagt handduken på några bajskorvar. Trevligt haha.
När Amanda börja tappa tålamodet och börja gnälla lite så fick malin ta upp henne men då hade hon en broms runt benet som mamma skulle vifta bort, då går hon över malins handduk och har råkat trampat i skit hon med så malin fick ännu mer skit på handduken. haha. Vi lägger ner henne igen när och bromsarna överfaller oss tre.
Så det gick alltså inte så bra för oss.
Vi hittade en annan skugga sen så vi böt plats och där var det ju mycket bättre iallafall. Vi måste lagt oss i deras revir eller något innan för de fanns inte alls lika många dit vi flytta oss. Så där kunde Amanda vara med oss, Bli ammad och ligga o mysa med oss på handduken.. Sista gången vi åkte dit iallafall. :)
Vi tröttnade när en geting jagade mamma som hon smällde bort, då åkte vi hem. :)
Haha..

 
Amanda va nöjd iallafall :O)


Min sötnos !!


Ligger och myser hos mormor.



Vad händer idag då, hmm.. Vi måste städa lite här hemma iallafall.
Sen får vi väl se, Amanda ligger och myser hos pappa just nu iallafall. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0